Αισθητική Οφθαλμολογία & Οφθαλμοπλαστική

Η Οφθαλμολογική Κλινική Υπαπαντή απαρτίζεται από πεπειραμένους και εξειδικευμένους ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Στο πλαίσιο των επισκέψεων τους οι ασθενείς μπορούν να υποβληθούν σε διαγνωστικές εξετάσεις και επεμβατικές πράξεις, με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες τους.

Η αισθητική οφθαλμολογία και οφθαλμοπλαστική χειρουργική ασχολείται με αισθητικού τύπου επεμβάσεις που σχετίζονται με τα μάτια και την ευρύτερη περιοχή γύρω από αυτά, με στόχο να αποκατασταθεί κάποια βλάβη που προκλήθηκε από ασθένεια ή τραυματισμό. Οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται επίσης για αισθητικούς λόγους και επειδή η περιοχή γύρω από τα μάτια χαρακτηρίζεται από υψηλή ευαισθησία, η χειρουργική επέμβαση προϋποθέτει άρτια εκπαίδευση και εξειδικευμένες δεξιότητες από το χειρουργό.

Επισκεφτείτε την Οφθαλμολογική Κλινική Υπαπαντή ώστε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες με γνώμονα τις εξειδικευμένες ανάγκες υγείας σας. Οι κορυφαίας ποιότητας ιατρικές μας υπηρεσίες παρέχονται από άριστα εκπαιδευμένο και πεπειραμένο ιατρικό προσωπικό, κάνοντας χρήσης ιατρικών μηχανημάτων αιχμής.