Τμήμα Βλεφάρων Οφθαλμολογικής Κλινικής Υπαπαντή

Η Οφθαλμολογική Κλινική Υπαπαντή διαθέτει εξειδικευμένο οφθαλμολογικό τμήμα βλεφάρων που στελεχώνεται από πλήρως εκπαιδευμένους και έμπειρους ιατρούς και επιστημονικό προσωπικό που ενημερώνεται ενδελεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στην οφθαλμολογία και, ειδικά, τις παθήσεις των βλεφάρων. Τα εξειδικευμένα ιατρεία μας εξοπλίζονται με σύγχρονα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία υποβάλλονται συνεχώς σε ελέγχους ποιότητας κατοχυρώνοντας την απόλυτη εγκυρότητα των αποτελεσμάτων κάθε οφθαλμολογικής εξέτασης σχετικά με παθήσεις των βλεφάρων.

Για τη σωστή και ολοκληρωμένη φροντίδα των ματιών μας, τα βλέφαρα πρέπει να τυγχάνουν της ίδιας περιποίησης με τους οφθαλμούς ώστε να είναι εξίσου υγιή. Η θέση των βλεφάρων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για λόγους αισθητικής, ενισχύοντας ή αποδυναμώνοντας την εμφάνιση. Η χαλάρωση και η πτώση των βλεφάρων, σε συνδυασμό με τα βλέφαρα που γυρνάνε προς το εσωτερικό ή το εξωτερικό των ματιών, αποτελούν διαδεδομένα προβλήματα που ενδέχεται να προξενήσουν ενοχλήσεις στους οφθαλμούς, με συνέπεια τη μείωση της όρασης. Οι περισσότερες παθήσεις των βλεφάρων μπορούν να αντιμετωπιστούν με επεμβάσεις βλεφαροπλαστικής. 

Το Τμήμα βλεφάρων της Οφθαλμολογικής Κλινικής Υπαπαντής είναι εξειδικευμένο στις παθήσεις των βλεφάρων, όντας σε θέση να αντιμετωπίσει ένα πολύ ευρύ φάσμα από τέτοιες παθήσεις. Στην κλινική Υπαπαντή διεξάγονται όλες οι απαιτούμενες διαγνωστικές εξετάσεις και εκτελούνται επανορθωτικές επεμβάσεις βλεφάρων ώστε να θεραπευτούν αποτελεσματικά όλα τα είδη παθήσεων που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς.