Παπαβραμίδου Πολυξένη

Διεύθυνση: Πραξιτέλους 121 & Τσαμαδού Πειραιάς 18532

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104126386

Η Παπαβραμίδου Πολυξένη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, απ όπου και αποφοίτησε με άριστα από το 14ο Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές της στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Μιλάνου.

Απέκτησε το δίπλωμα εξάσκησης επαγγέλματος στην Ιταλία και πέρασε με επιτυχία τις κρατικές εξετάσεις του Πανεπιστημίου του Μιλάνου.

Η διπλωματική της εργασία είχε τίτλο «Φαρμακοκινητική και ενδοκυττάρια δράση των αντιβιοτικών».

Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά «Τζάνειο» και απέκτησε τον τίτλο Ειδικότητας της Χειρουργού Οφθαλμιάτρου.

Την υπηρεσία Υπαίθρου πραγματοποίησε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας Χαλκιδικής, με ανάληψη εφημερειών και στο Κ.Υ.Μουδανιών.

Στις δράσεις της ανήκει η Διδασκαλία των μαθημάτων Υγιεινής και Πρώτων Βοηθειών στη Σχολή Εθελοντριών Αδελφών του τμήματος του Ε.Ε.Σ. Πειραιά (2004-2006).

Υπήρξε συνεργάτης με το Ελληνοβρετανικό Συμβούλιο ως ιατρός κατά τη διάρκεια εκθέσεων των Βρετανικών Πανεπιστημίων στην Αθήνα.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας και Πειραιά, της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας.

Εξειδικεύτηκε στον τομέα επεμβάσεις καταρράκτη, διαθλαστικής χειρουργικής (Laser Μυωπίας, Υπερμετρωπίας, Αστιγματισμού) και Παιδοοφθαλμολογίας.